Trashtalk på marknadshelgen

28-29 maj 2010

Nu är det åter igen dags för Jönköpings Marknadshelg som äger rum 28-29 maj i Jönköping city. I år kommer ni även kunna hitta Rena Rama Jönköping med Trashtalk på plats.

Rena Rama Jönköping kommer finnas på marknaden under fredagen med en monter och tävlingar med en lättsam, chill och somrig stämning vid kanalen.

Rena Rama Jönköping träffar ni på Jönköpings Marknad tack vare en grupp pigga studenter på Högskolan i Jönköping. Det är genom ett skolprojektet Trashtalk som studenterna kommer ta upp kampen tillsammans med Rena Rama Jönköping mot nedskräpningen i stan.

De fyra studenterna Emma Svensson, Albin Silverberg, Dan Axelsson och Mattias Andersson valde projektet efter att Emma Svensson haft praktik på Jönköping City, som är en av organisationerna bakom Rena Rama Jönköping.

-       När vi fick höra om Rena Rama Jönköping fastnade vi alla fyra genast för projektet och tyckte att det skulle bli en utmaning med många möjligheter, berättar Emma Svensson. Vi ser fram emot att tillsammans med jönköpingsborna ta upp kampen mot nedskräpningen.